Производство на висококачествено мъжко бельо

Разгледайте всички наши колекции на мъжко бельо. Влизайки във всеки отделен модел, ще може да разгледате и различни цветови вариации.

В грижа за природата, производството на Diex вече става с изцяло зелена енергия.

Компанията изгради изцяло за собствена сметка, фотоволтаична централа с мощност 30 kw, която покрива на 100% нуждите на производството.

Бъдете наш партньор. Пазарувайте на едро от нас!

Основахме фирма “Диекс” през далечната 1998г. Не беше лесно, но успяхме да завоюва своето място на българския пазар за мъжко бельо благодарение на качествените материали, професионализма на нашия екип и не на последно място правилната пазарна ориентация.

Фирмената политика е създадените продукти да са удобни, комфортни и да създават усещането за настроение и самочувствие на този, който е избрал марката “Диекс”.

В производството се използват качествени материи от памук, визкоза, памук и ликра, микрофибър и бамбук.

“Диекс” ЕООД има създадена дистрибуторна мрежа в цялата страна. Гаранция за развитието на фирмата е по-високото качество на продуктите и инвестирането в нови производствени мощности и технологии.

DIEX станахме част от кампанията „Капчаки за бъдеще“

Чувстваме се прекрасно, че успяхме да станем част кампанията „Капачки за бъдеще“, като фирма „ДИЕКС“ ЕООД от юли 2022 г. до 01.09.2022 г. поставихме 3 сърца, две от които в с. Дълго поле и едно в община Калояново, които се пълнят бързо от хилядите доброжелатели и взели присърце каузата. Всичко това доказва, че хората сме добри и че обединени, с малки стъпки, може да постигаме големи неща.

Меню